ZOEK UW VAKANTIE

Wat voor een vakantie zoekt u?
Waar wilt u naar toe in Brazilie?

Wanneer wilt u gaan?


Budget
Zoover Award 2013 & 2015
U bent hier : Startpagina | Over GoBrazil

 Over GoBrazil


Al 25 jaar is GoBrazil.nl actief in de toeristische branche, begonnen als Eureka Reispromoties

 logo
GoBrazil.nl is gevestigd op  de Singel de nostalgische grachtengordel van Amsterdam.


GoBrazil.nl is gevestigd op  de Singel de nostalgische grachtengordel van Amsterdam.
Hier werken we met enthousiaste, gedreven mensen, die zeer betrokken zijn in reizen.
GoBrazil.nl op gebrand reizen samen te stellen waarin de wens van de individuele klant voorop staat, daarom staat flexibiliteit en persoonlijke service hoog in het vaandel.
Ons personeel assisteert de klant met het samenstellen van de reis geheel naar eigen wens. GoBrazil.nl is er voor maatwerk reizen, nu en in de toekomst.
De verkoop van vliegtickets, fly & drives, startpakketten en pakketreizen naar Brazilie, is waar wij ons op richten.
GoBrazil.nl maakt gebruik van twee boekingskanalen, direct online op de vernieuwde website en via diverse reisbureaus. De internetsite is van alle gemakken voorzien. Zo kan hier informatie opgezocht worden over de bestemmingen, de accommodaties en mogelijke excursies. Tevens kunnen alle reizen die aangeboden worden op de website aangepast worden aan de individuele wensen, daarnaast is er de mogelijkheid  eigen vakantiewensen aan te geven
via e-mail of telefoon en wij maken de reis op maat. Door de mogelijkheid om op de internetsite online te boeken, is de klant niet meer afhankelijk van de openingstijden van de reisagent.
Onze samenwerking met verschillende destination management companies, incoming touroperators op bestemming, en verkeersbureaus helpen ons
om voor u de meest geschikte accommodaties en excursies in te kopen. Om de kwaliteit van de aangeboden accommodaties te waarborgen gaat het
personeel van GoBrazil.nl ook regelmatig op bezoek en zien met eigen ogen of de accommodaties voldoen aan uw eisen. Daarnaast hebben wij ook goede contacten met verschillende Airlines en binnenlandse agenten. Deze contacten zorgen ervoor dat wij altijd het beste aan onze klanten kunnen bieden.
Een belangrijk aspect van de reizen die GoBrazil.nl aanbiedt, is dat ze kunnen worden aangepast aan de persoonlijke wensen van de klant. Niet alleen dit
draagt bij aan het succes, ook de persoonlijke aandacht en de kennis die onze reserveringsmedewerkers hebben van de bestemmingen dragen bij aan
het succes. Kortom voor flexibiliteit, kwaliteit, lage prijs en persoonlijke service boekt u bij GoBrazil.nl!

GoBrazil.nl en het milieu

GoBrazil.nl wil zich meer bezig gaan houden met het milieu. Hierdoor hebben wij een aantal maatregelen opgesteld die van belang zijn voor duurzaam toerisme. Dit heeft zowel betrekking op de interne en externe milieuzorg.
In beide gevallen moet elke partij zich bewuster zien te worden van het milieu. Indien dit gebeurt, bevordert dit de levensvatbaarheid van de omgeving.
En uiteindelijk wil iedereen gezond (kunnen) leven. Niet alleen in Nederland, maar overal. Vandaar dat het milieu centraal moet staan bij (onder andere) reizen. GoBrazil.nl wil zich hiervoor de komende jaren gaan inzetten.
De bedoeling is dat iedereen hier profijt van heeft, indien iedereen die erbij betrokken is, zich ook aan de maatregelen houdt. Wij stimuleren dus de medewerkers van GoBrazil.nl om ook daadwerkelijk inzet te tonen. Maar ook de samenwerking van de klanten hebben wij nodig. Niet alleen in Nederland,
maar ook zeker op de plaats van bestemming. Hiervoor hebben wij een aantal doelstellingen op papier gezet die hiervoor van belang zijn.

GoBrazil.nl streeft de volgende doelstellingen na ten aanzien van het milieu:
Voldoen aan milieuwet- en regelgeving;
Voorlichting aan het personeel;
Voorlichting aan de klant;
Reduceren van printen en kopiëren;
Promoten van openbaar vervoer naar zowel de luchthaven als op plaats van bestemming;
Het niet aanbieden van reisproducten die op de lijst staan van onverantwoorde reisproducten;

In het milieuprogramma staan de doelstellingen per segment (vervoer, verblijf, vermaak, informatie aan de klant en interne milieuzorg) vermeldt. Om deze doelstellingen te bereiken zal GoBrazil.nl zich inspannen en inzetten. Voorlichting aan het personeel zal moeten plaatsen, alvorens zij de klanten  kunnen inlichten. Een belangrijk aspect is dat duidelijk wordt dat GoBrazil.nl zich inzet. Dit moet dus naar buiten worden gebracht. Juist omdat het milieu een belangrijke zaak is waar iedereen mee te maken heeft/krijgt.