VERFIJN UW KEUZE

Plaatsen in Cumbuco

U bent hier : Startpagina | brazilie | fortaleza | Cumbuco

Brazilie - Fortaleza - Cumbuco

De stranden van Cumbuco behoren tot de mooiste van Brazilië. Het dorp heeft een sfeervol en authentiek karakter zonder hoogbouw. Zo moet het leven in de jaren zestig zijn geweest. Fantastisch! Gelegen aan mooie brede witte zandstranden en spectaculaire duinen biedt Cumbuco veel mogelijkheden. Maak bijvoorbeeld eens een sensationele buggyrit door de duinen of een paardrijdtocht over het exotisch witte strand. Ervaar hier ongekende emoties.

De ouderwetse vissersbootje varen nog steeds iedere ochtend voor dag en dauw de zee op om allerlei lekkere vis te vangen. ’s Avonds geniet je hier natuurlijk van in één van de gezellige strandtentjes. De ideale wind, de kalme zee en vooral ook die uitgestrekte lagunes in de duinen maken Cumbuco tot één van de meest geliefde kite-surf locaties ter wereld. Vanuit Cumbuco kun je prachtige excursies ondernemen. Het is alsof de tijd hier stil heeft gestaan. Easy does it!

In het centrum van Cumbuco ligt het dorpsplein waar het Braziliaanse leven zich afspeelt. Het charmante en relaxte dorp is gelukkig nog niet ontdekt door het massatoerisme en mede daardoor is dit een uniek dorp. Het massatoerisme is gelukkig nog niet doorgedrongen tot dit charmante dorp. Ook daarom is het een unieke plaats om dit jaar je vakantie door te brengen.

Cumbuco ligt op ongeveer 45 minuten rijden van de airport van Fortaleza.

 

 Cumbuco
 Cumbuco
Cumbuco
 Cumbuco
 Cumbuco
 Cumbuco
 Cumbuco
 Cumbuco
 Cumbuco
 Cumbuco
 Cumbuco
 Cumbuco
 Cumbuco
 Cumbuco
 Cumbuco