ZOEK UW VAKANTIE

Wat voor een vakantie zoekt u?
Waar wilt u naar toe in Brazilie?

Wanneer wilt u gaan?


Budget
Zoover Award 2013 & 2015
U bent hier : Startpagina | Excursies Natal

 Excursies Natal

  • Excursies Natal
  • Excursies Natal
  • Excursies Natal
  • Excursies Natal
  • Excursies Natal

Excursies Natal en omgeving

Brazil Sun Travel biedt u diverse mooi, leuke en spannende excursies in Natal en omgeving aan. Deze excursies zijn grotendeels met Nederlands-sprekense excursieleiders.

Een greep uit onze excursies:

Buggy Noord
Tijdens deze befaamde dagtrip per strandbuggy rijdt uw buggychauffeur vanuit uw hotel of appartement naar het grote beschermde duingebied van Genipabu, waarna uw trip zich vervolgt dwars door de duinen en over de paradijselijke stranden van Genipabu. Deze buggytour kan zonder of met spanning worden geboekt.
Prijs vanaf 110 euro per buggy (max. 4 passagiers per buggy)*

Tour Zuid / van de gebaande paden af
Deze prive excursie gaat van de gebaande paden af en leidt langs de kustlijn en de binnenlanden tussen Pipa en Natal. We bezoeken onder andere de beroemde dolfijnenbaau vn Tabatinga, fruitgaarden, de lokale markt van Pium, de grootste cashewboom ter wereld in Pirangi, het paradijselijke meer van Carcara en we stoppen in kleine afgelegen dorpjes waar vrijwel nooit toeristen komen. Afhankelijk van de mogelijkheden op die dag, bezoeken we een lokaal gezin of een lokale school om te zien en begrijpen hoe de mensen in het binnenland leven.
Prijs vanaf 110 euro per MPV (max. 4 passagiers per MPV)*

Citytrip Natal
Tijdens deze dagtour met Nederlandse reisleiding doet u de mooiste en bekendste punten van Natal aan. U brengt daarbij tevens een bezoek aan de bekende markt van Alecrim.
Prijs vanaf 60 euro per MPV (max. 4 passagiers per MPV)*

Quadride Pirangi
Voor de quadride in Pirangi wordt u opgehaald bij uw hotel met een luxe van of jeep, waarna u naar het quad-complex in Pirangi wordt vervoerd. Hier krijgt u een uitgebreide instructie over het rijden op een quad. Na deze instructie rijdt u met uw quad samen met andere quads de duinen van Pirangi in, waarbij u langs de idyllische dorpjes en fantastische mooie meren wordt geleid. U mag zelf ook een gedeelte van de trip helemaal uitleven op uw quad. Deze minimal 2,5 uur durende quadride is een echte aanrader!
Prijs vanaf 45 euro per quad (max. 2 personen per quad)*

Snorkeltrip Pirangi
U wordt s'ochtends opgehaald in uw hotel, waarna u naar Pirangi do Sul wordt gebracht, waar uw boot al op u ligt te wachten. Deze prive-boottocht met een kleine speedboot leidt langs de kust vanuit Pirangi richting de dolfijnenbaai van Tabatinga. Op zee stopt de boot bij een rif, waar u kunt zwemmen en snorkelen.
Prijs vanaf 25 euro per persoon (max. 5 personen per speedboot)*

Naast onze bovenstaande excursies zijn er onder andere de volgende mogelijkheden:
- Oceaanvissen
- Een bezoek aan een echte Braziliaanse voetbalwedstrijd
- Meerdaagse kite- en golfsurfcursus
- Paardrijden
- Excursies in Pipa en omgeving
- En nog veel meer...

*Prijzen zijn afhankelijk van het seizoen, actuele wisselkoers en grootte van de groep.

Wilt u meer informatie over onze excursies, of wilt u graag een excursie reserveren? Neem dan contact met ons op.