ZOEK UW VAKANTIE

Wat voor een vakantie zoekt u?
Waar wilt u naar toe in Brazilie?

Wanneer wilt u gaan?


Budget
Zoover Award 2013 & 2015
U bent hier : Startpagina | Excursies Pipa

 Excursies Pipa

Excursies Pipa en Tibau do Sul

Brazil Sun Travel biedt u diverse mooie, leuke en spannende excursies in Pipa en Tibau do Sul aan. Een greep uit onze excursies:

Barco Solemio
Barco Solemio is een niet te missen boottocht in de prachtige lagune Guarairas bij Tibau do Sul. U wordt in uw hotel opgehaald en naar de vertrekplaats van de boot gebracht. De boot vertrekt om 12.00 uur en de tocht duurt tot zonsondergang. Deze zonsondergang is werkelijk prachtig in de lagune. De boottocht is inclusief verschillende drankjes (water, frisdrank en alcoholische dranken zoals capirinha en caipifruta). De boottocht is ook inclusief een barbecue met vlees, kip, worstjes en zeevruchten. Na de boottocht wordt u voldaan teruggebracht naar uw hotel.
Prijs vanaf 55 euro per persoon *

Paardrijden
U wordt rond 15.30 uur opgehaald bij uw hotel. Hierna gaat u te paard de Mata Atlantica in en na ongeveer 40 minuten komt u bij de zandduinen aan tussen Pipa en Tibau do Sul. Hier gaat u te paard tot halverwege de hoogste zandduin, daarna gaat u te voet verder. Bovenop de zandduin heeft u werkelijk een magisch uitzicht op zowel, de Atantische Oceaan, Pipa, Tibau do Sul en een stuk oorspronkelijk regenwoud. U maakt hier bovenop de duin ook een prachtige zonsondergang mee, waarna u ter paard weer terugrijdt naar het vertrekpunt. U wordt ´s avonds weer terug gebracht naar uw hotel.
Prijs vanaf 45 euro per persoon*

Quadride Tibau do Sul
U wordt per taxi opgehaald om naar Tibau do Sul te gaan. Daar vertrekt u ´s morgens rond 10.00 uur of ´s middags rond 14.00 uur. U gaat met een veerbootje bij Tibau do Sul naar de overkant van de lagune, waar u zelf met een quad door de duinen rijdt. U kunt met twee personen op een quad en u wordt begeleid door een gids. Er zijn 2 mogelijkheden; een tocht van ongeveer 1,5 uur of een tocht van 4 uur. De prijzen zijn inclusief de taxirit heen en terug.
Prijs per quad vanaf 80 euro (1,5 uur) en 135 euro (4 uur)*

Buggytours
Er zijn 3 buggytours in Pipa en omgeving;

Buggy Sagi
U rijdt over onverharde wegen, duinen en stranden richting het strand van Sagi, het zuiderlijkste strand in de staat Rio Grande de Norte. Dit strand is nog volledig ongerept. U kunt hier heerlijk ontspannen en bijvoorbeeld een modderbad nemen. Volgens de lokale bevolking heeft dit modderbad een medicinale werking en komt u er jaren jonger uit. U bezoekt tijdens deze mooie buggytour tevens het zogenaamde Coca Cola meer en de Fazenda Coqueiro en mooie cocosplantages.
Prijs vanaf 110 euro per buggy (maximaal 4 passagiers per buggy)*

Buggy Sibauma
Tijdens deze fantastische buggyride heeft u de kans om zeeschildpadden in zee te zien. U maakt met een vlot de oversteek naar Barra do Cunhau met zijn prachtie lagune. De oversteek vindt plaats in een mangrove, waar het wemelt van de kleine krabbetjes.
Prijs vanaf 100 euro per buggy (maximaal 4 passagiers per buggy)*

Buggy Pirangi
U rijdt met de buggy naar Pirangi, waar u de grootste Cajuboom ter wereld bezoekt. De kruin van deze boom heeft een oppervlakte van 8.400 vierkante meter. Onderweg komt u langs prachtige stranden, waarvan Tabatinga, de dolfijnenbaai waarschijnlijk de allermooiste is. Vanuit een panoramapost hoog boven de zee kunt u vrijwel altijd dolfijnen spotten.
Prijs vanaf 150 euro per buggy (maximaal 4 passagiers per buggy)*

* Prijzen zijn afhankelijk van seizoen, actuele wisselkoers en grootte van de groep.

Naast de bovenstaande excursies zijn er nog andere mogelijkheden:
- Oceaanvissen
- Een bezoek aan een echte braziliaanse profvoetbalwedstrijd
- Meerdaagse kite- en golfsurfcursussen
- Excurses Natal en omgeving

Wilt u meer informatie over onze excursies, of wilt u graag een excursie reserveren? Neem dan contact op met ons.