ZOEK UW VAKANTIE

Wat voor een vakantie zoekt u?
Waar wilt u naar toe in Brazilie?

Wanneer wilt u gaan?


Budget
Zoover Award 2013 & 2015
U bent hier : Startpagina | Reis informatie

 Reis informatie

Vluchtklassen en maaltijden

Go Brazil vliegt met TAP, airline of Portugal vanaf Amsterdam Lissabon met een Airbus 220 en vanaf Lissabon naar Natal met een Airbus 330. Op deze vlucht vliegt u Economy Class. U krijgt één warme- en één koude maaltijd aan boord. Alle drankjes zijn inbegrepen.

Volgt u een dieet of wilt u een speciale maaltijd, bijvoorbeeld vanwege uw religie? Met TAP Air zijn er geen speciale maaltijden op de europese vluchten (Amsterdam - Lissabon) alleen op de intercontinentale vluchten (Lissabon - Natal) is dit wel mogelijk.

Onze pakketreizen zijn inclusief hotel, vlucht en luchthavenbelasting. De prijzen zijn exclusief transfer. Deze kunt u apart bij boeken op het boekingsformulier.

Al onze vluchten en hotels zijn op aanvraag. Het kan voorkomen dat de vlucht of hotel vol zit. Dan zoeken wij voor u een andere optie.

De prijzen in de prijstabel kunnen door updates afwijken en sommige tickets dienen binnen 24 uur te worden uitgeschreven waarbij de betaling direct moet worden voldaan.

Lokale agent in Natal/Pipa/Tibau do Sul  

Onze agent ter plaatse voor Natal, Pipa en Tibau do Sul is Brazil Sun Travel! De Nederlandse medewerkers heten u van harte welkom op de luchthaven van Natal en begeleiden uw transfer naar uw hotel/appartement en terug naar de luchthaven. Tijdens de transfer en op de dag van aankomst in uw hotel informeren zij over de alles “do’s en dont’s” in Brazilië en krijgt u informatie over de mooie excursiemogelijkheden die Brazil Sun Travel u biedt. Deze excursies worden altijd begeleid door Nederlandse medewerkers!

Brazil Sun Travel is al meer dan 10 jaar gevestigd in Natal en hun medewerkers kunnen u helpen met al uw vragen en problemen. Zij staan dan ook 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen bij noodgevallen! Voor andere vragen kunt u hen tijdens kantooruren altijd bellen, Whatsappen of skypen!

Brazil Sun Travel Avenida Floriano Peixoto 284 Petropolis 59012-500 Natal – RN Brazilië

Tel. Kantoor +55 84 3211 6195 (bereikbaar van 9.00u – 17.00u lokale tijd)
Mobiel +55 84 99605 1295 (24u p/d bereikbaar voor noodgevallen)
Mobiel +55 84 99876 8975 (24u p/d bereikbaar voor noodgevallen)
Whatsapp Peter +55 84 99605 1295
Whatsapp Mike +55 84 99876 8975
Skype brazil-sun-travel

Reisdocumenten en vaccinaties

Voor uw bezoek aan Brazilië heeft u een geldig Nederlands paspoort nodig dat op datum van thuiskomst nog 6 maanden geldig moet zijn. Een identiteitskaart wordt niet als geldig reisdocument geaccepteerd. Paspoorthouders van overige nationaliteiten dienen navraag te doen bij hun ambasade. Gaat u langer dan 3 maanden weg, neem dan contact op met het consulaat. Wij verzorgen gratis uw toeristenvisum. U ontvangt uw visumformulier gezamenlijk met uw reisdocumenten of aan boord van het vliegtuig van het cabinepersoneel. In tegenstelling tot veel andere vliegvelden in Brazilië gaat de afhandeling in Natal over het algemeen zeer snel

Toeristenvisum geldig voor de Benelux, Duitsland, Scandinavië, Engeland, Frankrijk, Spanje en Italië. Raadpleeg uw ambassade voor uw visum. Bent u niet in het bezit van een paspoort/reispas van de hierboven genoemde landen, neemt u dan contact op met het Consulaat Brazilië.

Vaccinaties en malariapillen zijn niet nodig bij een bezoek aan het noord-oosten van Brazilië. Gaat u het binnenland van de Amazone of het Pantanal in, dan wordt wel aangeraden langs uw huisarts of plaatstelijke GGD te gaan. U kunt natuurlijk het beste altijd even contact met uw arts opnemen als u twijfelt.

Zie ook: Marechaussee en Travelclinic Indien de reisbescheiden door onze lokale agentschap in Brazilië voor u klaargemaakt dienen te worden rekenen wij daar 15,- euro administratiekosten voor.