VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Strandvakanties Brazilie

Strandvakanties Brazilie

GoBrazil heeft voor u altijd de beste strandvakanties naar de Brazilië. Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van reizen, bent u verzekerd van de leukste vakanties tegen de beste prijs. Dus lekker snel en supervoordelig!
Hotel Morro do Careca
1 Hotel Morro do Careca Brazilie, Ponta Negra

Hotel Morro de Careca in Natal (de duin van de kale man) heeft een absoluut warm Braziliaans karakter. Het hotel ligt direct op het zandstrand (dus geen boulevard!). 

Pousada Sol e Luna
2 Pousada Sol e Luna Brazilie, Pipa

Pousada Sol e Luna ligt in Pipa, dicht bij Pipa Beach, Love Beach en Baia dos Golfinhos. In de buurt liggen ook stranden van Madeiro en Park van Chapadão. Beide liggen op 10 minuten loopafstand van het hotel. 

Boutique Hotel 0031
3 Boutique Hotel 0031 Brazilie, Cumbuco

Het boutiqe hotel 0031 ligt op een steenworp afstand van het prachtige, nog ongerepte strand en het centrum van Cumbuco. Uniek gelegen in de duinen en grenzend aan een natuurgebied.  

Oasis Atlantico Fortaleza Hotel
4 Oasis Atlantico Fortaleza Hotel + Brazilie, Beira Mar

Het Oásis Atlântico Fortaleza Hotel heeft een unieke en bijzondere ligging, namelijk aan dé boulevard van Brazilië en bij het Meireles strand 

Windtown Beach Hotel
5 Windtown Beach Hotel Brazilie, Cumbuco

"Het hipste hotel van Cumbuco". Perfect voor kitesurfers en een geweldige plek om heerlijk tot rust te komen. Lees ook de "Aktie" van dit hotel!