VERFIJN UW KEUZE

Plaatsen in Tibau do Sul

U bent hier : Startpagina | brazilie | natal | Tibau do Sul

Brazilie - Natal - Tibau do Sul

Voor de rust- en natuurzoekers hebben wij ook een aantal prima hotels op kleine afstand van Pipa gezocht in het rustieke dorpje Tibau do Sul.

Tibau do Sul is een rustiiek dorpje op zo'n 2 kilometer afstand van de hippe en monaine badplaatsa Pipa, in de deelstaat Rio Grande do Norte . Het dorpje Tibau do sul is een paradijs aan de Braziliaanse kust en kenmerkt zich door de serene rust die er heerst. 

Ideaal voor rust- en natuurzoekers met een bevoorrechte ligging aan de lagune die uitmondt in zee. U zal overdonderd worden door de natuurlijke schoonheid met de spierwitte duinen, turquoise gekleurde zee vol dolfijnen, palmen, paarden en apen en een Atlantische regenwoud met de absoluut mooiste zonsondergang van de hele staat.

Tibau do Sul is een dorpje met eenvoudige bebouwing van huisjes van de lokale bevolking. Centraal is een pleintje met aan de weg hierlangs enkele winkeltjes, restaurants, 2 internetcafés en een geldautomaat. Waar de lagune uitmondt in zee is op het strand een aantal eenvoudige barraca's (strandbars). Van hieruit gaat de pont over de lagune naar de noordelijke stranden en duinen. Tibau do Sul heeft zich in tegenstelling tot het op 2 km gelegen badplaatsje Pipa slechts in lichte mate toeristisch ontwikkeld. Het is vooral een geschikt uitgangspunt voor een buggytour of bootexcursie. Er heerst er een gemoedelijke, lokale sfeer.